У Первомайському на Харківщині попрощалися із загиблими на війні героями

24.01.2023 15:58   -
У Первомайському на Харківщині попрощалися із загиблими на війні героями

Одразу двох героїв, бійців ЗСУ, оплакували сьогодні разом з батьками та рідними мешканці міста Первомайський Харківської області. Про це повідомляють  Харьковские известия.

Цивільна панахида за загиблими героями, бійцями ЗСУ Іваном Петриком та Миколою Йожиковим, відбулася сьогодні, 24 січня, на площі біля ПК “Хімік” у м. Первомайський.

Відомо, що загиблий військовослужбовець Йожиков Микола Сергійович 1986 року народження, вихованець ліцею №7. Загиблий військовослужбовець Петрик Іван Миколайович 1968 року народження.

У Первомайському на Харківщині попрощалися із загиблими на війні

“Наші земляки Іван Петрик та Микола Йожиков віддали своє життя, щоб ми жили у вільній Україні. Щоб ворог не топтав і не плюгавив нашу землю. Немає слів, щоб сказати, як важко отримувати такі повідомлення для нас. А що вже казати про рідних та близьких… Для них це страшна непоправна трагедія. Всім серцем співчуваємо вам та підтримуємо вас в горі. Розділяємо вашу біль та молимося за душі Івана та Миколи. Світла пам’ять нашим захисникам!” – зазначив міський голова Первомайського Микола Бакшеєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Бахмутом загинув колишній спортсмен з Харкова