У Новобаварському районі відновлюють внутрішньобудинкові мережі

07.02.2023 16:56   -
У Новобаварському районі Харкова відновлюють внутрішньобудинкові мережі

Бригади КП “Харківводоканал” щодня виконують понад 25 заявок від споживачів Новобаварського району. Ремонтники відновлюють комунікації водопостачання, водовідведення та зливової каналізації у будівлях району. Про це повідомляють Харьковские известия.

За словами провідного інженера Яни Кравцової, аварійні ситуації майстри ділянки усувають негайно, в день заявки, а технічні та капітальні ремонти внутрішньобудинкових систем ведуться планово.

«Починаючи ремонт, попередньо оглядаємо всі комунікації та намагаємось одразу спланувати комплекс робіт із заміною зношених трубопроводів та встановленням запірної арматури. У січні переклали по 100 метрів мереж холодної води у будинках по вулиці Власенка та Москалівській, а також ділянку 40 метрів – по вулиці Селянській. Де також відновили та замінили регулюючу арматуру. Тепер мешканці цих будинків не матимуть проблем із водопостачанням та відведенням стоків, а у підвалах буде сухо. Завдання виконуємо без зволікання та затримок, навіть за відсутності напруги, наразі у нас з’явилася надійна заміна – електрогенератори», – наголосила Яна Кравцова.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За її словами, у лютому комунальники планують упорядкувати мережі в будинках на вулиці Москалевській та Селянській, де назріла потреба у заміні комунікацій. Для ремонтів уже підготували матеріали та запірну арматуру. І, незважаючи на воєнний час, комунальники починають складати адресні списки будівель для заходів щодо підготовки об’єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період. У роботі використовуються лише сучасні та якісні матеріали, які послужать людям не один десяток років.

Як зазначили на підприємстві, у 2022 році у Новобаварському районі замінили 755 метрів внутрішньобудинкових систем.

ОСТАННІ НОВИНИ