У Новобаварському районі комунальники відремонтували три ділянки на водоводах

28.09.2022 14:40   -
У Новобаварському районі Харкова відремонтували водоводи 27.09

Вчора, 27 вересня,бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували 11 пошкоджень на водоводах та упорядкували 11 оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, у Новобаварському районі бригади АВР капітально відремонтували три ділянки на трубопроводах холодного водопостачання діаметром 300 мм.

«Комплексні ремонтні роботи, без відключення споживачів від водопостачання, були проведені по вул. Григорівське шосе та вул. Криворізькій. А ось у селищі Пісочин виявлене пошкодження на магістралі виявилося доволі складним, а тому подачу води мешканцям довелось тимчасово призупинити. Проте, діючи за відпрацьованою та налагодженою схемою, районні бригади і тут оперативно впоралися з поставленим завданням», – підсумував начальник Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євгеній Сальков.

Сьогодні ремонтниками Комплексу «Харківводопостачання» заплановано проведення відновлювальних робіт на 14 пошкоджених ділянках трубопроводів.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків’ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Раніше ми повідомляли про те, що фахівці Харківміськгазу провели ревізію засувки діаметром 600 мм у селищі П’ятихатки.