У Новобаварському районі Харкова відновлюють водопостачання (фото)

22.09.2022 14:18   -
Новини Харкова: Відновлення водопостачання у Новобаварському районі

У середу, 21 вересня, бригади КП «Харківводоканал» ліквідували 12 пошкоджень на водоводах та упорядкували 8 оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.  

Зокрема, у Новобаварському районі бригади аварійно-відновлювальних робіт капітально відремонтували три ділянки на трубопроводах холодного водопостачання.

«Комплекс відновлювальних заходів було проведено на водопровідних магістралях на вул. Світло Шахтаря, вул. Колонній та вул. Надії у сел. Пісочин. Враховуючи те, що ремонтні роботи на трубопроводах довелося виконувати з відключенням мешканців від водопостачання, напередодні склали чіткий план дій. Досвідчені районні бригади усунули пошкодження у найкоротші терміни, після чого в обов’язковому порядку впорядкували території», – зазначив начальник Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євгеній Сальков.

Сьогодні ремонтниками Комплексу «Харківводопостачання» заплановано проведення відновлювальних робіт на 16 пошкоджених ділянках трубопроводів.

Також лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків’ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Раніше ми повідомляли про те, що у Київському районі ліквідували аварійну ситуацію на магістралі.