Комунальники усунули 80 аварій у Немишлянському районі

26.04.2023 14:45   -
У Немишлянському районі Харкова усунули 80 аварій

З початку року бригади КП «Харківводоканал» ліквідували 80 аварій на водоводах у Немишлянському районі. Про це повідомляють Харьковские известия.

Також комунальники впорядкували 95 оглядових колодязів і капітально відремонтовали 32 водорозбірні колонки.

Напередодні ремонтники провели комплекс відновлювальних заходів на ділянках трубопроводів холодного водопостачання на проспекті Григоренка (діаметр 400 мм) та вулиці Амосова (діаметр 150 мм).

«У першому випадку, незважаючи на досить серйозне пошкодження водоводу, спромоглися обійтися без відключення мешканців від подачі води. Бригади усунули аварійну ситуацію у встановлені терміни, після чого упорядкували територію. А ось під час ремонту магістралі на вулиці Амосова водопостачання призупинили лише на час безпосереднього усунення пошкодження. Загалом комплекс робіт, що проводиться в районі, дозволяє повністю утримувати ситуацію з подачею води харків’янам під контролем», – зазначив начальник районної служби Павло Гладков.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У вівторок, 25 квітня, ремонтники комплексу «Харківводопостачання» ліквідували 6 аварійних ситуацій на водоводах та відремонтували 7 оглядових колодязів. Сьогодні бригади АВР усувають 8 аварійних ситуацій на водопровідних мережах.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ