У мобільного застосунку Укрпошти з’явилася VR-лінійка та спростилося відстеження посилок

17.07.2019 16:05   -
Автор:
Відтепер на головному екрані можна одразу перейти до створених й обраних відправлень, а також побачити зміну їх статусу. А у мобільному застосунку для операційної системи іOS почала працювати VR-лінійка, що вимірює габарити відправлення (довжину, ширину, висоту). Функція VR-лінійки підтримується для телефонів iPhone 6S та більш нових моделей.
«Головне в роботі застосунку — зручність та спрощення функцій. Тому ми скоротили кількість дій для користувачів, дещо зробили більш очевидним і зрозумілим. А VR-лінійка вирішує проблему з вимірюванням відправлення, так як рулетку не носять із собою, а телефон є завжди», — відзначив начальник управління маркетингу Укрпошти Андрій Скоцик.
Нині мобільний застосунок Укрпошти завантажили понад 320 тисяч клієнтів компанії, при цьому більше 50 тисяч клієнтів користуються застосунком щомісяця і близько 10 тисяч щодня.
Серед функцій мобільного застосунку – можливість відстежити відправлення, отримувати push-сповіщення про зміну статусу в реальному часі, розрахувати вартість відправлень по Україні й за кордон та порівняти вартість і строки пересилання різних видів доставки. Через нього також можна переказати кошти у будь-який населений пункт України, знайти найближче відділення за індексом чи геолокацією.
Детальніше про функції мобільного застосунку Укрпошти за посиланням.
Завантажити його можна для iOS або Android.