У міськраді розглядають можливість придбання нової техніки для переробки відходів руйнувань

24.02.2023 10:50   -
У Харкові хочуть купити техніку для переробки відходів руйнувань

КП «Муніципальна компанія поводження з відходами» переробляє відходи, що утворилися через руйнування будівель та споруд внаслідок обстрілів Харкова. З початком відбудови обсяги робіт суттєво збільшаться, тож знадобиться нова потужна техніка, повідомляють  Харьковские известия.

Зазвичай відходи руйнацій мають досить великі габарити, тому перед їх подрібненням використовують гідромолот. Великі глиби розламуються на кілька частин, після чого їх можна завантажувати до подрібнювача. Його потужність складає 50-60 куб. м/год.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

“Зараз підприємство має змогу переробляти майже всі відходи руйнацій в тих обсягах, що привозять на майданчик для складування. Проте навесні темпи розбору та відновлення пошкоджених будинків зростуть, і, відповідно, збільшиться кількість відходів, для переробки яких знадобиться потужніша техніка”, – зазначили на підприємстві.


З огляду на це, міська влада зараз розглядає можливість придбання нового подрібнювача, який зможе без попередньої обробки переробляти більш габаритні відходи з потужністю від 200 до 250 куб. м/год.

ОСТАННІ НОВИНИ