У Київському районі ліквідували аварійну ситуацію на магістралі (фото)

21.09.2022 14:50   -
Новини Харкова: Ліквідовано аварійну ситуацію на магістралі 300 мм

У вівторок, 20 вересня, бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» ліквідували 15 пошкоджень на водоводах та упорядкували 9 оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, у Київському районі ремонтники оперативно усунули аварійну ситуацію на магістралі діаметром 300 мм на вул. Лісопарковій.

«Районні бригади, забезпечені необхідними матеріалами, у стислий термін ліквідували пошкодження на цій магістралі. Також на вулиці Лісопарковій капітально відремонтували ввід до однієї з лікарень, а на вулиці Тюринській підготували до перекладки ділянку трубопроводу орієнтовною довжиною 40 метрів», – розповів начальник Київської районної служби зовнішніх водопровідних мереж Віталій Чупандін.

Сьогодні бригадами АВР Комлексу «Харківводопостачання» намічено проведення ремонтних робіт на 12 пошкоджених ділянках водоводів.

Для економії часу аварійників просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Раніше ми повідомляли про те, що у П’ятихатках відновили понад 80 метрів зруйнованих обстрілами водоводів.