У комунальному підприємстві «Бюро технічної інвентаризації» запустили новий проєкт «Таємний покупець»

24.07.2019 12:10   -
Автор:
Стати учасником проєкту може кожен харків'янин, який звертається до БТІ. Після замовлення послуги відвідувач може зателефонувати за телефонами «гарячої» лінії підприємства: (095)556-78-00, (098)556-78-00, (063)556-78-00, і оцінити якість обслуговування, відповівши на кілька запитань оператора.
За словами Олега Дробота, для заохочення харків'ян БТІ надасть кожному учаснику проєкту безкоштовну кур'єрську доставку готових документів в межах міста.
«Цей проєкт буде діяти постійно, оскільки нас дуже турбує питання якості – наскільки оперативно надаються послуги, виконуються чи вони в зазначений термін, наскільки доступні і зрозумілі людям консультації, які надають наші фахівці», – зазначив директор департаменту.
Крім того, він нагадав, що це не перший проєкт по залученню харків'ян до процесу поліпшення міських сервісів, який введений за ініціативою міського голови Геннадія Кернеса. На початку року у БТІ стартував проект «Агент Х», який поширився і на всі центри надання адміністративних послуг міста.