У Київському районі відновлюють роботу котелень

18.06.2022 13:50   -
У Харкові бригади ХТМ проводять масштабні відновлювальні роботи

На Київській філії КП «Харківські теплові мережі», яка найбільше постраждала від ворожих обстрілів, тривають масштабні відновлювальні роботи. Повiдомляють “Харьковские известия”.

Зокрема, після обстеження території піротехніками фахівці ХТМ приступили до відновлення тепломеханічного обладнання котельні «Північна-4», а також розпочали ремонт котлів на «Північній-5».

Відновлювальні роботи тривають на центральному тепловому пункті та котельній по вул. Академічній у П’ятихатках, де міняють запірну арматуру. Також ремонтом джерел теплопостчання займаються на котельних «Північ-2», «Північ-3» та котельні по вул. Гуревича. Своєю чергою на котельні МЖК «Інтернаціоналіст» наразі прибирають уламки та розбите скло.

Паралельно з цим бригади ХТМ займаються реконструкцією магістральних мереж. Зокрема, такі роботи тривають по вулицях Олеся Гончара, Сумській та Данилевського.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що бригади КП «Шляхрембуд» виконують поточний ремонт проїжджої частини у різних районах міста.