У Холодногірському районі Харкова усувають серйозну аварію на магістралі

19.01.2023 12:55   -
Харківські комунальники усувають аварію на магістралі 19.01

Сьогодні, 19 січня, аварійно-відновлювальні бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» взяли в роботу 13 позаштатних ситуацій, що трапилися на водоводах міста. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, у Холодногірському районі ремонтники ліквідують серйозну аварію, що сталася на магістралі 300 мм по пров. 1-му Золочівському.

«Після виявлення пошкодження, дійшли висновку, що ділянка магістралі вже не підлягає подальшому ремонту і її слід замінити. Після складання детального плану відновлювальних заходів, досвідчені ремонтники під керівництвом Дениса Лоскутова та Миколи Головка, забезпечені всім необхідним, розпочали ремонт. Роботи йдуть за графіком, і після їх завершення територію впорядкуємо», – поінформував начальник районної служби Олександр Сірко.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У середу комунальники оперативно ліквідували 12 пошкоджень на трубопроводах і впорядкували 10 оглядових колодязів. Масштабні ремонти на магістралях провели у Шевченківському, Основ’янському, Новобаварському та Немишлянському районах.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце, точну адресу і надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ