У Холодногірському районі Харкова усунули серйозну аварію на водоводі

17.02.2023 13:06   -
У Холодногірському районі Харкова усунули аварію на водоводі 17.02

Бригади КП «Харківводоканал» оперативно ліквідували серйозну аварійну ситуацію на водоводі діаметром 500 мм на вулиці Кокчетавській у Холодногірському районі. Про це повідомляють Харьковские известия.

Пошкодження на водоводі виявилося серйозним, тому комунальники вирішили працювати з відключенням водопостачання, щоб уникнути зайвих втрат води.

«Наперед ретельно підготувалися до проведення комплексу відновлювальних заходів на даному трубопроводі, запаслися необхідними матеріалами та підготували спецтехніку. Досвідчені ремонтники під керівництвом Дениса Лоскутова оперативно з’ясували причину аварійної ситуації. Після ліквідації аварії відразу ж розпочали благоустрій території», – зазначив Олександр Сірко.

У четвер, 16 лютого, ремонтники усунули 7 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання і впорядкували 6 оглядових колодязів. Сьогодні заплановано проведення ремонтних робіт на 10 пошкоджених ділянках водоводів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ