У Харкові встановлять низку меморіальних дошок

14.11.2023 15:20   -
У Харкові встановлять низку меморіальних дошок

Сьогодні, 14 листопада, виконавчий комітет Харківської міської ради підтримав встановлення низки меморіальних дошок. Про це повідомляє Інфосіті.

Зокрема, надано дозвіл на встановлення пам’ятних знаків загиблим випускникам харківських шкіл, які захищали Україну від російських окупантів. Для увічнення пам’яті про них на фасадах закладів загальної середньої освіти будуть встановлені 13 меморіальних дошок.

Також було ухвалене рішення про встановлення меморіальної дошки Почесному громадянину міста Харкова, колишньому директору Інституту неврології, психіатрії та наркології НАМН України Петру Волошину. Дошку встановлять на фасаді будівлі на вулиці Академіка Павлова, 46.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Крім того, меморіальними дошками увічнять пам’ять скульптора Сейфаддіна Гурбанова та колишнього першого заступника начальника Харківського військового університету Михайла Пічугіна. Пам’ятні знаки встановлять, відповідно, на вул. Мистецтв, 8 та вул. Коломенській, 15.

Також виконком ухвалив рішення про встановлення пам’ятного знаку працівникам-героям КП «Харківські теплові мережі» на перехресті вул. Мефодіївської та пр. Героїв Харкова.

ОСТАННІ НОВИНИ