У Харкові відзначили річницю Міжнародного дня миротворців ООН (фото)

29.05.2023 16:18   -
У Харкові відзначили річницю Міжнародного дня миротворців ООН

Сьогодні, 29 травня, у місті Харкові пройшов захід до 20-ї річниці Міжнародного дня миротворців ООН. Про це повідомляють Харьковские известия.

Захід пройшов у змішаному форматі в Харківському дипломатичному клубі. У заході взяли участь керівництво та представники Департаменту міжнародного співробітництва, Департаменту у справах сім’ї молоді та спорту, Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями, апарату управління та національних підрозділів Міжнародної асоціації миротворців ООН «Солдати миру» AISP/SPIA України, Чехії, Словаччини, Бельгії, Норвегії, Австрії.

Також до заходу долучилися представники закладів вищої та середньої освіти, а також українських та іноземних соціокультурних об’єднань країн Бенілюксу, які підтримують українців у країнах тимчасового перебування.

Під час заходу пройшло онлайн-включення учасників делегації юних миротворців Харкова з Відня. 31 травня учасники делегації візьмуть участь в урочистостях з нагоди річниці руху миротворців у Палаці націй у Женеві. Також учасники обговорили проєкти у сфері гуманітарного співробітництва.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ