У Харкові відновили магістральний водовід (фото)

16.01.2023 13:02   -
У Харкові відновили магістральний водовід по вул. Павла Скоропадського

Бригади КП «Харківводоканал» завершили комплекс відновлювальних робіт на магістральному водоводі діаметром 1600 мм по вулиці Павла Скоропадського у Немишлянському районі. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив начальник районної служби Павло Гладков, даний трубопровід забезпечує водопостачання мешканців декількох районів Харкова. Щоб не створювати проблем споживачам роботи велися без відключення подачі води.

«Коли реставруємо водовід великого діаметру, то ремонт завжди не простий. Але завершили оперативно, адже ми не вперше стикаємося з подібними аварійними ситуаціями, є досвід складних ремонтів, знаємо, яку спецтехніку та обладнання використовуватимемо. Заздалегідь спланували комплекс дій, виконали об’ємні земляні та підготовчі роботи, провели зварювальні на технічно зношеній ділянці, перевірили стан мереж. На даний момент упорядковуємо місце ремонту», – зазначив Павло Гладков.

За минулий тиждень бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» усунули 72 аварійних ситуації на водоводах, упорядкували 57 оглядових колодязів із заміною запірно-регулювальної арматури і капітально відремонтували 26 водорозбірних колонок.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.