У Харкові відкриється виставка “Що у твоїй голові?”

07.03.2023 16:30   -
У Харкові відкриється виставка про війну "Що у твоїй голові?"

10 березня 2023 року галерея «Мистецтво Слобожанщини» презентує виставку Інни Максименко “Що у твоїй голові?”. Про це повідомляють  Харьковские известия.

Інна Максименко разом із командою ілюстраторів та фотографів створила виставку, присвячену руйнівним наслідкам російської агресії в Харкові. На виставці можна побачити похмурі картини з графічними ілюстраціями, що створюють повноцінне уявлення трагічного періоду історії України.

Проєкт «Що у твоїй голові?» покликаний закарбувати спогади та образи, що супроводжують людей під час російсько-української війни. Фотографії створені у листопаді 2022 року у Харкові, основні локації: район Північна Салтівка, центр міста та спорткомплекс «Уніфехт», що належить Університету ім. В. Н. Каразіна.

Проєкт має на меті спонукати глядачів роздумувати над жахливими наслідками війни й важливістю співчуття до думок і емоцій тих людей, чиїх помешкань, близьких та звичного життя вже немає.

Співавторами виставками є ілюстратори Андрій Ган і Катя Швець, фотограф та екоактивіст Андрій Малуша, автор ідеї й фотограф Максим Шевченко.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Відкриття виставки відбудеться 10 березня о 15.00.

Переглянути виставку наживо можна буде до 25 березня у галереї «Мистецтво Слобожанщини». В онлайн форматі виставку можна переглянути на інтернет ресурсах Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.

Зауважимо, що галерея «Мистецтво Слобожанщини» переїхала. Нова адреса галереї: м. Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 9 під’їзд, 1 поверх (вхід з боку Скверу Незалежності).

Графік роботи: ВТ-СБ з 11.00 до 16.00.

ОСТАННІ НОВИНИ