У Харкові в багатоповерхівках замінюють старі труби на сучасні поліпропіленові

30.03.2023 14:24   -
У Харкові в багатоповерхівках замінюють труби на поліпропіленові

Цього разу сучасну систему водопостачання фахівці Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» встановили у двох під’їздах будинку на вулиці Греківській, 5. Про це повідомляють Харьковские известия.

За словами начальника дільниці Основ’янського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Віталія Федіна, у двох під’їздах бригади замінили 150 метрів трубопроводу холодного водопостачання.

«Останнім часом почастішали аварії на комунікаціях водопостачання у двох під’їздах цього будинку, тож ухвалили рішення щодо ремонту. У роботі використовували новітню технологію із застосуванням високоякісних матеріалів. Відмінною рисою поліпропіленових труб є термін їх експлуатації, що становить понад 50 років», – поінформував Віталій Федін.

А щоб мешканці не відчували незручностей під час ремонту, комунальники організували підвезення води автоцистернами підприємства.

Також начальник дільниці зазначив, що цього року поточні ремонти намічено у 30 багатоквартирних будинках Основ’янського району. У найближчих планах – заміна внутрішньобудинкової системи каналізації за адресою в’їзд Достоєвського, 3, 3-а.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.