У Харкові сьогодні усувають 16 аварій на міських мережах

30.05.2023 12:23   -
У Харкові сьогодні усувають 16 аварій на міських мережах

Сьогодні комунальники розпочали усунення 16 аварій на міських трубопроводах холодного водопостачання. Напередодні аварійники ліквідували шість пошкоджень на ділянках трубопроводів та відновили 10 оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, у Холодногірському районі було проведено комплекс відновлювальних заходів на магістралі діаметром 250 мм на вулиці Верхньогіївській.

«Аварія сталася на магістралі, яка забезпечує водопостачанням мешканців приватного сектору. Виявивши ушкодження, негайно розпочали усунення та оперативно його ліквідували. Паралельно провели комплекс робіт з благоустрою місць розриттів та підготовки їх до асфальтування. Ці заходи проводяться з проведенням усіх технологічних операцій», – зазначив начальник районної служби Олександр Сірко.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За минулий тиждень бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 65 аварійних ситуацій на водоводах. Також було впорядковано 76 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтовано 30 водорозбірних колонок.

ОСТАННІ НОВИНИ