У Харкові ремонтники продовжують ліквідувати аварії на водоводах

24.07.2022 12:00   -
У Холодногірському районі  ліквідували серйозну аварію на водоводі

Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 10 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання та упорядкували 10 оглядових колодязів. Повiдомляють “Харьковские известия”.

Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 10 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання та упорядкували 10 оглядових колодязів.

Зокрема, у Холодногірському районі фахівці оперативно ліквідували серйозну аварію на ділянці водоводу діаметром 800 мм.

Напередодні проведення комплексних робіт на трубопроводі у сел. Пісочин, який забезпечує водою велику кількість харків’ян, розробили детальний план заходів. Вирішили проводити ремонт без відключення мешканців від водопостачання. З поставленим завданням районні бригади, забезпечені необхідною спецтехнікою та матеріалами, успішно впоралися та усунули аварійну ситуацію у стислий термін, – зазначив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Холодногірського району Олександр Сірко.

Для економії часу бригад харків’ян просять детально повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, та надавати номер телефону заявника для уточнення. Повідомити цю інформацію можна за тел.: 15-33.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з початку війни у Харкові відновили зовнішнє освітлення на 176 вулицях.