У Харкові проведуть турнір зі спортивного бриджу «Кубок Незламності»: як взяти участь

27.01.2023 16:56   -
У Харкові проведуть турнір зі спортивного бриджу «Кубок Незламності»

Турнір зі спортивного бриджу «Кубок Незламності» у Харкові планують провести у квітні. Взяти участь в турнірі зможуть школяри та студенти. Про це повідомляють Харьковские известия.

Перед початком турніру учасникам пропонують прослухати курс лекцій зі спортивного бриджу, який організують Академія інтелекту «СКАРБ» спільно з Управлінням менеджменту і маркетингу у сфері спорту.

Для участі у проєкті необхідно написати в Telegram голові Академії інтелекту «СКАРБ» Юрію Шаповалову (0959278078) своє ПІБ і місце навчання. Після подання заявки викладач додасть учасника в Telegram-канал «О-Бридж», де буде розміщена вся необхідна для навчання інформація.

Розклад лекцій:

  • понеділок з 16:00 до 17:00 – школярі;
  • середа з 17:00 до 18:00 – студенти.

Навчання триватиме з 30 січня по 1 квітня. Після закінчення навчального курсу планується проведення турніру зі спортивного бриджу «Кубок Незламності».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ТРЦ “Нікольський” проведуть безкоштовні спортивні тренування

Довідка. Спортивний бридж – єдина з карткових ігор, визнана Міжнародним олімпійським комітетом як вид спорту. За своєю складністю та популярністю бридж стоїть в одному ряду з такими інтелектуальними іграми, як шахи, го та інші.

Більше інформації можна дізнатися за посиланням.

ОСТАННІ НОВИНИ