У Харкові продовжують працювати пункти вакцинації від коронавірусу

29.09.2022 15:05   -
Новини Харкова: Які пункти вакцинації від коронавірусу працюють - 29.09

На сьогоднішній день медичні установи Харкова забезпечені вакцинами «Pfizer» та «CoronaVac». Про це повідомляють Харьковские известия.

У Департаменті охорони здоров’я зазначили, що у воєнний час ризик розвитку та розповсюдження інфекційних захворювань зростає. Люди з неінфекційними хворобами мають більший ризик тяжкого перебігу хвороби. Щеплення – надійний захист ще від одного ворога – COVID-19.

З огляду на це, харків’ян закликають не забувати про вакцинацію від коронавірусу. Для того, щоб зробити щеплення, необхідно звернутися до свого сімейного лікаря або до найближчої міської поліклініки. З переліком медзакладів, де працюють пункти вакцинації, можна ознайомитися за посиланням https://medical.city.kharkov.ua/vakczynacziya-vid-covid-19/punkty-vakczynacziyi/.

Нагадаємо, що станом на 29 вересня у Харківському районі зареєстровано 120 нових випадків захворювання на коронавірус, 106 з яких – у місті Харкові. Загалом у Харківській області за період спостереження лабораторно підтверджено 311 652 випадки захворювання на COVID-19, 301 996 пацієнтів одужали, 7125 – померли.