У Харкові презентували проєкт «НЕЗЛАМНІ», присвячений харківським політехнікам (відео)

24.02.2023 12:48   -
У Харкові презентували проєкт «НЕЗЛАМНІ» НТУ "ХПІ" (відео)

До річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну, творчі колективи ХПІ підготували відеопроєкт «НЕЗЛАМНІ». Він присвячений нескореним харківським політехнікам, повідомляють  Харьковские известия.

Проєкт створено студентською молоддю, випускниками та творчим колективом Палацу студентів за підтримки ректора НТУ «ХПІ» професора Євгена Сокола. За словами організаторів проєкту, НЕЗЛАМНІ — про викладачів, працівників та студентів харківського Політеху, які щодня перемагають ворога успіхами в освіті, науці, спорті, творчості.

24 лютого 2022 року російська агресія перевернула життя нашої країни. Харків і харківські політехніки стали на передовому рубежі по захисту нашої Батьківщини. І це стало для університету несподіваним, важким, дуже важливим випробуванням.

Вже через місяць, 28 березня, Політех в повному обсязі відновив навчальний процес. Відбувся випуск магістрів і бакалаврів. У дуже важких умовах університет провів вступну кампанію. На навчання поступили близько п’яти тисяч студентів. Політехники продовжили розвивати нові педагогічні технології. Дослідники, викладачі ХПІ робили все, щоб не зупиняти наукову роботу. Політех зберіг своє місце в світовому рейтингу QS World University Rankings.

“Це, безумовно, дуже важка і кропітка робота, але кожен студент, кожен викладач, науковець розуміє, що війна закінчиться, і нам треба рухатись вперед незважаючи ні на що. Я впевнений, що найближчим часом ця війна закінчиться. Ми відбудуємо пошкоджені навчальні корпуси, відновимо наше наукове і навчальне обладнання, будемо й надалі розвивати Харківський Політехнічний, підвищуючи якість навчання і, безумовно, збільшуючи всі наші наукові наробки”, – зазначив у річницю Незламності ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.