У Харкові презентували нову поштову марку 2023 року, присвячену комунальникам

16.02.2023 09:38   -
У Харкові презентували марку 2023 року, присвячену комунальникам

Укрпошта присвятила марку першого поштового випуску 2023 року людям, які 24/7 відновлюють критичну інфраструктуру країни після обстрілів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Презентація та погашення марки “Воїни світла. Воїни добра” відбулося у місті-герої Харкові за участі начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, директора Харківської дирекції АТ “Укрпошта” Юрія Савченка та технічного директора АТ “Харківобленерго” Олексія Гануса .

У Харкові презентували марку 2023 року, присвячену комунальникам

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

“Цей випуск присвячений працівникам комунальних служб та критичної інфраструктури. Нашім сміливим надзвичайникам: електрикам, газовикам, водопостачальникам, зв’язківцям та дорожникам, які попри неймовірні труднощі раз за разом відновлюють тепло, світло, воду, дороги та зв’язок”, – сказав очільник ХОВА.


Загалом поштовий блок складається з 5 марок: “Дорожники”, “Зв’язківці”, “Енергетики”, “Водопостачальники” та “Газовики”. Блок виконано із застосуванням двох видів лаку: матового і глянцевого. Контур України і зірки покриті лаком, що світиться під ультрафіолетом.

Загальний тираж блоку – 300 тисяч. Автор випуску Олександр Нікітюк.

ОСТАННІ НОВИНИ