У Харкові перекладають зношену ділянку магістралі на вулиці Лозівській (фото)

07.03.2023 13:50   -
У Харкові перекладають ділянку магістралі на вулиці Лозівській

Бригади АВР комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» проводять заміну технічно зношеної ділянки магістралі діаметром 200 мм на вулиці Лозівській у Холодногірському районі. Про це повідомляють Харьковские известия

Комунальники планово перекладають понад 40 метрів технічно зношеного трубопроводу на вул. Лозівській.

«Зважаючи на розташування на ділянці інших комунікацій міської інфраструктури, земляні роботи проводили вкрай акуратно, щоб їх не зашкодити. Вже завершуємо всі підготовчі роботи, у тому числі і паяння поліетиленової труби, термін експлуатації якої становить понад 50 років. Водопостачання буде припинено лише на короткий час перепідключення мереж. Після відновлення подачі води, обов’язково впорядкуємо територію», – поінформував начальник районної служби Олександр Сірко.

Напередодні ремонтні бригади підприємства усунули 5 аварійних ситуацій на мережах холодного водопостачання та упорядкували 6 оглядових колодязів. Сьогодні, 7 березня, комунальники відновлюють 12 позаштатних ситуацій на водоводах.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу аварійників харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ