У Харкові обстежили понад 350 км газопроводів

12.11.2022 10:50   -
Новини Харкова: фахівці провели огляд 350 кілометрів газопроводів

Фахівці АТ «Харківміськгаз» разом з колегами з АТ «Київоблгаз» та АТ «Харківгаз» за допомогою мобільної лабораторії обстежили понад 350 кілометрів газопроводів міста Харкова. Повідомляють Харьковские известия.

Як повідомили в АТ «Харківміськгаз», завдяки чутливим датчикам мобільна лабораторія здатна виявляти найменше збільшення рівню метану у повітрі, таким чином, зростає ефективність обстеження газопроводів, а також вчасне реагування на наявність витоків газу.

Читайте також: у два села Куп‘янського району повернули природний газ.

Завдяки сучасним високоточним приборам, якими оснащене авто, вдалося виявити та оперативно усунути наслідки ракетних ударів у вигляді витоків газу на підземних газопроводах середнього та низького тиску у декількох районах міста. В умовах, коли ворог цілеспрямовано завдає ударів по критичній інфраструктурі, фахівці роблять усе можливе, аби не дати газовій системі зупинити свою роботу та надавати тепло і комфорт у будинки, особливо в холодний період, – зазначили у газовій компанії.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що енергетики продовжують відновлювати мережі в деокупованих селах Харківської області.