У Харкові медиків екстреної допомоги привітали з професійним святом (фото)

29.05.2023 17:56   -
У Харкові медиків "швидкої" привітали з професійним святом

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов привітав медиків екстреної допомоги з професійним святом та передав спецавтомобілі. Про це повідомляють Харьковские известия.

Бригадам “швидкої допомоги” вручили ключі від 10 нових оснащених автомобілів.

По одному авто екстреної медичної допомоги передали у Красноградське, Дергачівське, Зміївське, Богодухівське, Лозівське, Валківське, Чугуївське, Куп’янське відділення та у два відділення Харкова.

На сьогодні колектив «екстренки» Харківщини складається з 2600 працівників, які за минулий рік здійснили майже 340 тисяч виїздів. За перші чотири місяці 2023 року вже мали 122 тисячі викликів.

Начальник Харківської ОВА також нагородив почесними грамотами і подяками 16 фахівців за надання висококваліфікованої медичної допомоги, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я в умовах збройної агресії російської федерації проти України та відданість справі.

«Випадкових людей сьогодні тут немає. Вітаємо всіх, хто працює на лінії. Для нашої країни особливо в умовах повномасштабного вторгнення рф це свято має особливий сенс», – сказав директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

Також Віктор Забашта передав Олегу Синєгубову відзнаку Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ