У Харкові ліквідували дев’ять аварій на водоводах

22.03.2023 13:48   -
Харківські комунальники усунули дев'ять аварій на водоводах 21.03.23

У вівторок, 21 березня, бригади КП «Харківводоканал» ліквідували дев’ять аварійних ситуацій на ділянках трубопроводів та відремонтували дев’ять оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, в Холодногірському районі бригади АВР оперативно провели комплекс відновлювальних робіт на магістралі діаметром 150 мм на вулиці Таганській.

«З урахуванням військового часу ремонтні роботи проводимо в найкоротші терміни для того, щоб харків’яни не мали жодних проблем із водопостачанням. Ось і цього разу, виявивши пошкодження на магістралі, досвідчені ремонтники оперативно усунули аварійну ситуацію. Паралельно провели заміну ділянки трубопроводу на введенні до будинку на вулиці Добродецького та капітально відремонтували водорозбірну колонку на вулиці Терихівській. Після завершення робіт території обов’язково впорядкували», – поінформував начальник районної служби Олександр Сірко.

Сьогодні, 22 березня, 21 бригада АВР Комплексу «Харківводопостачання» розпочала ліквідацію 12 пошкоджень на водопровідних мережах.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ