У Харкові ліквідували аварію на водоводі діаметром 1000 мм

06.10.2022 16:30   -
Новини Харкова: На вул. Арсенальна усунули аварію на водоводі 1000 мм

Ремонтники служби зовнішніх водопровідних мереж Новобаварського району КП «Харківводоканал» проводять системну роботу щодо підтримки водопровідного господарства у належному стані. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив начальник районної служби Євгеній Сальков, напередодні бригадами підрозділу також було проведено великий обсяг комплексних відновлювальних робіт.

«Складна аварійна ситуація сталася на водоводі діаметром 1000 мм на вул. Арсенальній. Ремонтним бригадам довелося діяти вкрай оперативно, адже цей трубопровід забезпечує водою багатьох мешканців Новобаварського та Холодногірського районів. З поставленим завданням успішно впоралися, після чого обов’язково впорядкували територію», – наголосив Євгеній Сальков.

Також комунальники провели відновлювальні роботи на вул. Цехівській на магістралі діаметром 150 мм, що подає воду мешканцям приватного сектору.

“Тут переклали ділянку технічно зношеного трубопроводу. А ще капітально відремонтували оглядові колодязі на вул. Академіка Богомольця та пров. Раздольському”, – розповів Сальков.

Раніше ми повідомляли про те, що у Харкові усунули аварійну ситуацію на водоводі по вулиці Луї Пастера.