У Харкові ліквідують шість аварій на мережах

27.04.2023 12:52   -
У Харкові ліквідують шість аварій на мережах

Сьогодні, 27 квітня, бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідують шість аварій на ділянках трубопроводів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Напередодні фахівці водопроводного господарства міста ліквідували чотири аварійні ситуації на ділянках трубопроводів та відремонтували п’ять оглядових колодязів.

Зокрема, у Шевченківському районі ремонтні роботи проводилися на магістралях на вулицях Отакара Яроша (діаметр 250) та Архітекторів (діаметр 150 мм).

«У першому випадку, у зв’язку з тим, що цей трубопровід забезпечує водою велику кількість мешканців, працювали без відключення від водопостачання. Досвідчені ремонтники з поставленим завданням упоралися оперативно. А ось на вулиці Архітекторів подачу води припинили лише на час зварювальних робіт. Паралельно капітально відремонтували оглядовий колодязь на вулиці Сумській, а також продовжили роботи із заміни технічно зношеної ділянки трубопроводу на проспекті Людвіга Свободи», – підсумував начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Андрій Целогородцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У двох районах Харкова на добу відключать воду: адреси

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.