У Харкові комунальники усунули пошкодження на водоводах

31.12.2022 15:00   -
Новини Харкова: комунальники усунули пошкодження на водоводах

30 грудня бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували 11 пошкоджень на ділянках трубопроводів та упорядкували 10 оглядових колодязів. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на КП «Харківводоканал».

Зокрема, у Немишлянському районі ремонтники оперативно усунули аварійну ситуацію на магістралі діаметром 200 мм на проспекті Героїв Харкова, а також капітально відремонтували оглядовий колодязь у селищі Кулиничі.

Читайте також: на Харківщині оновили графік відключення світла.

Цього складного року доводиться щодня бути готовим до того, щоб негайно приступити до ліквідації аварії, що раптово виникла, на мережах водопостачання. Адже, як відомо, від нашої злагодженої роботи безпосередньо залежить безперебійна подача води харків’янам. Тому на екстрений випадок завжди маємо в запасі все необхідне. На належному рівні нашими досвідченими ремонтниками проводиться і профілактична робота на об’єктах водопровідного господарства. Все це у комплексі дозволяє досягати необхідних результатів, – підсумував начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Немишлянського району Павло Гладков.

Сьогодні, 31 грудня, бригади АВР Комплексу «Харківводопостачання» розпочали відновлювальні роботи на 14 пошкоджених ділянках водоводів.

Читайте також: харківський метрополітен не змінить графік роботи на Новий рік.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків’ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, як працюватиме громадський транспорт у Харкові на Новий рік (оновлено).