У Харкові комунальникам вручили медалі за оборону міста

22.02.2023 08:49   -
У Харкові комунальникам вручили медалі за оборону міста

Працівникам КП “Харківські теплові мережі” вручили медалі “За оборону міста-героя Харкова”. Про це повідомляють Харьковские известия.

Серед нагороджених – керівники філій підприємства, які з перших днів війни працюють без вихідних і завжди знаходяться поруч зі своїми підлеглими.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

“Саме на їхні плечі ліг тягар забезпечення роботи системи теплопостачання у найскладніший період. Сім запусків тепла за один сезон – це безумовний сумний рекорд останніх десятиліть. Ці чоловіки зі своїми колективами встановили його мимоволі, і досі залишаються на сторожі системи теплопостачання міста”, – йдеться в повідомленні пресслужби підприємства.

Також серед нагороджених – представники служби безпеки, режиму та зв’язку КП “Харківські теплові мережі”. Фахівцям служби доводиться в умовах воєнного стану боротися як із звичайними крадіями майна теплових мереж, так і зі зрадниками. Нагадаємо, 15 років позбавлення волі з конфіскацією за зраду отримав інженер ТЕЦ-3, якого саме працівники служби безпеки КП “Харківські теплові мережі” схопили “на гарячому”.

ОСТАННІ НОВИНИ