У Харкові комунальникам роздали продуктові набори (фото)

20.12.2022 16:42   -
Новини Харкова: Комунальникам "ХТМ" передали продуктові набори

За ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова працівники КП «Харківські теплові мережі» сьогодні, 20 грудня, отримали перші 319 продуктових наборів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зустріч теплоенергетиків з директором Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями Нікітою Стєріним та керівником громадської організації «Я врятований» Дмитром Ложенком відбулася у пункті обігріву. Гості подякували комунальникам за п’ятий пуск тепла за таких складних обставин.

Як зауважив Нікіта Стєрін, кожна людина, яка живе у Харкові, бачить ту неймовірну роботу, яку виконують усі комунальні служби і КП «ХТМ» зокрема.

Читайте також: За два місяці «Харківські теплові мережі» виконали понад 60 тисяч заявок

Дмитро Ложенко додав, що саме комунальники сьогодні мають бути в пріоритеті, бо вони важко і майже цілодобово працюють задля комфорту харків’ян і просто фізично не мають можливості вистояти десь чергу за гуманітарною допомогою. Саме тому продуктові набори їм привозять на робочі місця.

Зазначається, що до цього таку ж допомогу отримали працівники КП «Харківблагоустрій», СКП «Харківзеленбуд», КП «КВПВ», КП «Комбінат дитячого харчування», а також територіальні центри та районні адміністрації.

Раніше ми повідомляли про те, що поліцейські допомогли доставити 1000 продуктових наборів жителям селища Білий Колодязь.