У «Харківобленерго» нагородили переможців конкурсу «Світло єднає Україну»

01.09.2023 15:36   -
У «Харківобленерго» нагородили переможців конкурсу «Світло єднає Україну»

Дитячий конкурс “Патріотичний сувенір для воїнів світла” на тему “Світло єднає Україну” було організовано АТ “Харківобленерго” та профспілкою товариства і присвячено Дню Незалежності. Про це повідомляє Інфосіті.

Як розповіли в оргкомітеті конкурсу, свої роботи надіслали 45 юних учасників із різних куточків Харківської області. Також серед конкурсантів був учасник з польського міста Лодзь, а ще декілька – з міста Драбів Черкаської області.

“Роботи виконані в абсолютно різних техніках. Це і малюнки, і вироби із солоного тіста, і картини у стилі кінусайга, і в’язані іграшки. Фантазія дітей нас просто вразила! Свої поробки учасники супроводжували зворушливими листами до енергетиків зі словами підтримки та вдячності. Членам журі було прийнято безпрецеденте рішення: цього разу переможцями стали всі учасники!” – зазначили в оргкомітеті конкурсу.

Усі діти, які надіслали свої роботи до АТ “Харківобленерго”, отримали дипломи, тематичну поліграфію на тему електробезпеки, а також корисні подарунки – настільні LED-лампи.

ОСТАННІ НОВИНИ