У Харкові знов горіли автівки

28.10.2019 15:20   -
Автор:
У Московському районі горів автомобіль «Volkswagen Jetta» 2017 р.в., який був припаркований у дворі біля багатоповерхового житлового будинку по вул. Бучми, 46-В міста Харкова.
Повідомлення про пожежу надійшло до чергової частини Головного управління ДСНС у Харківській області сьогодні, близько 7 години ранку.
До місця виклику виїхало 2 відділення служби порятунку на автоцистернах. На момент їх прибуття вогнем повністю був охоплений автомобіль на площі близько 6 кв.м.
О 07:04 пожежу було локалізовано, а о 07:21 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.
У Холодногірському районі біля будинку народного депутата Олексія Кучера, який претендує на посаду глави ХОДА, згорів мікроавтобус. Про це Олексій Кучер повідомив на своїй сторінці в Facebook.
За словами Кучера, пожежа сталася в десяти метрах від його автомобіля.
У прес-службі обласної поліції підтвердили інформацію про інцидент в Холодногірському районі. За даними правоохоронців, повідомлення про займання машини на вулиці Ярославській надійшло до них 27 жовтня о 02:10. На місце події виїжджали співробітники ГСЧС, слідчо-оперативна група і керівництво райвідділу. Транспортний засіб вигорів повністю, але ніхто не постраждав. Зараз експерти встановлюють причину пожежі.