У Харкові затримали за кермом п’яного міліціянта податкової. ФОТО. ВІДЕО

31.01.2020 13:01   -
Автор:
Патрульні зупинили вказаний автомобіль, та водій почав кричати та нецензурно лаятись. В автомобілі був сильний запах алкоголю, також в авто знаходились пляшки з алкогольними напоями.
Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах, водієм виявився старший слідчий Головного управління ДФС у Харківській області Дмитро Миколайович Корнієнко. У його декларації зазначен саме такий автомобіль.
Слідчий ДФС поводив себе неадекватно та у нього були наявні ознаки алкогольного спяніння, тому патрульні запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного спяніння.
Однак п’яний податковий міліціонер почав стверджувати, що його транспортний засіб було зупинено нібито незаконно та відмовлявся надати документи.
Разом з цим, ще й вирішив сісти за кермо свого автомобіля та втекти від копів. Але пильні патрульні своєчасно помітили його наміри та затримали слідчого.
Буйного слідчого ДФС врешті доставили до місцевого відділу поліції. Але під відділом поліції він увімкнув музику на телефоні та заснув у салоні поліцейського авто. Потім, прокинувшись, він за досить відомою схемою «відмазування», почав скаржитися, що йому погано.
Патрульні були змушені викликату йому швидку допомогу. У лікарні Дмитро Корнієнко відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.
Патрульні склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), винесли постанову за порушення ПДР за ч.1 ст.126 КУпАП. Також склали протокол за ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).
Через деякий час слідчий пішов скаржитися на патрульних до прокуратури. Почав жалітися, що поліцейські його побили. Наразі цей слідчий досі «лікується» у лікарні та вже найняв собі адвоката.