У Харкові за замах на вбивство затримано іноземця. ФОТО

12.12.2019 15:32   -
Автор:
На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група та керівництво Холодногірського відділу поліції. Поліцейські встановили, що між потерпілим та незнайомим чоловіком виник конфлікт на вулиці біля магазину. В результаті невідомий дістав ніж, наніс тілесні ушкодження потерпілому та втік.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника, 22-річного громадянина Ізраїлю.
Слідчим Холодногірського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.
11 грудня поліцейські затримали 22-річного чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні злочину. Про вказану подію повідомлено посольство Ізраїлю в Україні та консульство Ізраїлю в Харкові.
На теперішній час хлопець знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудові слідчі дії тривають.