У Харкові відкрито «Коворкінговий простір Австрійського центру»

16.10.2019 13:06   -
Автор:
«Коворкінговий простір Австрійського центру» створено як неформальний навчальний майданчик, основною рисою якого є інтеграція інноваційних технологій. Центр є зручно обладнаним приміщенням для виконання домашніх завдань та спільних проєктів, проведення презентацій та круглих столів, формування стартапів, ділового спілкування, дозвілля тощо.
«Це майданчик, де зустрічатимуться викладачі з різних країн з нашими студентами та викладачами, що забезпечить високу якість підготовки студентів, – розповів ректор ХНЕУ ім. С.Кузнеця Володимир Пономаренко. – У цьому центрі проводитимуться різноманітні семінари, тренінги, дискусії, лабораторні роботи, цей простір трансформується залежно від заходу».
Також церемонію відкриття коворкінгового центру відвідав президент Університету прикладних наук Верхньої Австрії та генеральний секретар Міжнародної асоціації президентів університетів Джеральд Райзінгер.
Учасники делегації Університету прикладних наук Верхньої Австрії взяли участь у круглому столі «Австрія – Україна: співпраця в сфері освіти та торгівлі», метою якого було обговорення напрямків співробітництва українських та австрійських університетів і компаній.