У Харкові відбувся форум неформальної освіти. ФОТО

09.12.2019 16:04   -
Автор:
Він зібрав понад 250 учасників – представників сфери освіти та бізнесу, підлітків та молоді. У заході взяли участь заступник міського голови з питань цифрової трансформації Олег Дробот і директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров.
На форумі були представлені результати дослідження «Сучасний портрет харків'ян», метою якого є аналіз найпопулярніших у світі навичок XXI століття, потреб сучасної молоді та підлітків, запиту на ринку праці щодо необхідних компетенцій та їх обговорення з провідними фахівцями у сфері освіти і молодіжної політики.
Для учасників форуму пройшли тематичні та дискусійні панелі, а також тренінг.
«У заході взяли участь кращі спікери України, зібралися всі організації, які працюють у ніші неформальної освіти, щоб обмінятися досвідом, сформувати плани на майбутнє. Це було цікаво і корисно як роботодавцям, так і всім іншим представникам у цій галузі, людям, які хочуть розвиватися і вдосконалюватися, щоб бути актуальними на ринку праці», – зазначив Олексій Чубаров.
Організатор заходу – громадська організація «Лінк» за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту в рамках Міської цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Харкова».