У Харкові та області у вихідні сталися цілих дві масштабні автопригоди за участю поліцейських. Є постраждалі. ФОТО

23.12.2019 10:46   -
Автор:
За інформацією правоохоронців, травми отримали 16-річний пасажир «Daewoo Lanos», а також співробітники патрульної поліції 22 та 27 років. Постраждалі були доставлені до лікарні.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Всі обставини аварії наразі встановлюються.
Натомість КЗОЗ «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» повідомляє про подвійну ДТП. «Постраждав співробітник ЕМД, що надавав допомогу постраждалим в ДТП, яке трапилось на кілька хвилин раніше, — повідомляють у медичному центрі. — 22 грудня 2019 року о 02:31 хв до служби «103» надійшов виклик з приводу «ДТП» за адресою Клочківська 190, за участю двох автівок: Ford Focus та Daewoo Lanos. Прибувши на місце випадку, бригада Е(Н)МД надавала допомогу двом 16-річним підліткам. Неочікувано із-за рогу вилетіла автівка Volkswagen та врізалась у припарковану автівку Daewoo Lanos, яка в свою чергу збила медичного працівника. З численними травмами трьох постраждалих було шпиталізовано до ЛШНМД».
Цього ж числа, але вже близько 13:30 в місті Валки на трасі «Київ-Харків-Довжанський» автомобіль «ВАЗ-2106» з причепом здійснював лівий поворот в бік автозаправної станції та зіштовхнувся з службовим автомобілем «Mitsubishi Outlander», який рухався у зустрічному напрямку. Троє поліцейських віком від 40 до 45 років та 51-річний водій легковика з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до Валківської районної лікарні.
Інформація про подію зареєстрована в Валківському відділі поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.