У Харкові продовжуються судові дебати у справі про моторошну аварію на Сумській

12.02.2019 09:53   -
Автор:
Потерпіла Оксана Нестеренко у своїй промові зазначила, що не вірить у каяття Олени Зайцевої та вважає, що вина Дронова у цій аварії не відповідає тому покаранню, що вимагає для нього прокуратура. Нестеренко та її захисник вважають, що покарання для Дронова має бути м'якшим ніж для Зайцевої.
“Цей процес є показовим, тому я не хочу давати волю емоціям, ми чекаємо на справедливий вирок на нашу користь”, – звернулася Нестеренко до судді.
Заслухали у суді й Ігора Берченко, який в аварії втратив доньку Діану Берченко, ще одна його донька Оксана Євтеєва отримала травми, а ії чоловік загинув. Оксана Євтєєва попросили у судді для обох водіїв 10 років колонії.
Потерпіла у справі Жанна Власенко у своїй промові підкреслила, що вирок у будь-якому разі обмежиться певною кількісттю років, в той час, як у загиблих в аварії вже немає жодного року, як і у членів їх родин, і у потерпілих, життя яких змінилося назавжди.
У суді заслухали ще 3 потерпілих – це Людмила Фабріс, Микола Пономаренко та Тіна Шевцова. Усі вони втратили рідних в аварії. Усі трое заявили, що не вірять у щире каяття Олени Зайцевої.
Дебати продовжаться сьогодні, о 14:00.