У Харкові поліцейські виявили зброю та боєприпаси у групи чоловіків. ФОТО

06.12.2019 13:10   -
Автор:
3 грудня харківські поліцейські спільно з оперативниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, працівниками Московського відділу поліції із залученням співробітників Управління «КОРД» біля гаражу на вулиці Бучми викрили 28-річного чоловіка, який мав при собі гранату «Ф-1». Під час огляду автомобіля чоловіка поліцейські вилучили набої калібром 9 мм, 3 гранати «Ф-1», автомат «Калашникова» з 4 набоями, бронежилет та нашивки з написом «СБУ».
За вказаним фактом слідчим Московського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
4 грудня на підставі ухвал Московського районного суду міста Харкова були проведені обшуки за адресами мешкання групи осіб.
З оселі 28-річного чоловіка вилучені набої калібром 9 мм, граната «РГД-5» з запалом, мобільні телефони та стартові пакети мобільних операторів різних країн.
За місцем мешкання 37-річного уродженця республіки Азербайджан, який є підозрюваним у скоєнні умисного вбивства та знаходиться у розшуку, поліцією вилучено автомобіль «Тойота», на якому він покинув місце скоєння злочину.
Під час обшуку місця мешкання 28-річного уродженця Грузії стало відомо, що у вказаній квартирі ще мешкає 40-річний раніше судимий чоловік. За вказаною адресою вилучено відмички та карту-схему з визначеною адресою.
У 42-річного уродженця Таджикістану в квартирі виявлена помпова рушниця «Mossberg» з набоями, а також близько 10 паспортів інших осіб, громадян іншої держави.
Слідчі та оперативні дії, направлені на встановлення всіх фактів злочинної діяльності вказаної групи осіб, тривають.