У Харкові мешканців Дніпра затримали за перевезення психотропів. ФОТО

24.01.2020 10:00   -
Автор:
Правоохоронці встановили, що 18- та 20-річні молодики приїхали до Харкова з Дніпра, попередньо домовившись з невстановленою особою через мережу Інтернет про придбання психотропних речовин з метою їх подальшого збуту у місті. Вони забрали у вказаному місці пакети з речовиною та направилися на автовокзал, де були зупинені працівниками поліції.
В ході огляду поліцейські вилучили у чоловіків 69 згортків з речовинами, які, за висновком експерта, містять у своєму складі психотропні речовини – амфетамін та метамфетамін. Також у правопорушників був вилучений предмет, зовні схожий на кастет.
За даним фактом слідчим Основ’янського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.