У Харкові цілодобово будуть працювати мобільні бригади комунальників

07.07.2022 12:06   -
Новини Харкова: В КП "ХТМ" створили мобільні ремонтні бригади

16 нових бригад оперативного реагування створили в КП «Харківські теплові мережі». Щодня одна бригада може здійснювати 4-5 виїздів в залежності від складності робіт. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

У складі мобільних бригад слюсарі-сантехніки та зварювальник. В автомобілі для виїздів є всі необхідні сучасні інструменти – ударні дрилі, перфоратори, зварювальні апарати, паяльники.

Як повідомив заступник технічного директора КП «Харківські теплові мережі» Олександр Ганженко, усі авто обладнані системою GPS, яка дозволяє відстежити, де знаходиться автомобіль та коли бригада прибула на заявку. Нова система дозволяє прискорити час реагування на заявку та терміни виконання робіт.

У ХТМ зазначили, що після початку опалювального сезону мобільні бригади працюватимуть цілодобово. Вони можуть виконувати 38 видів ремонтних та регламентних робіт на внутрішньобудинкових системах центрального опалення та гарячого водопостачання. У пріоритеті – термінові заявки, які надходять до інформаційно-диспетчерської служби «15-62» та до центральної диспетчерської підприємства. Крім того, працює кол-центр за номером тел.: 340-41-40.

Раніше ми повідомляли, що ХТМ просить забезпечити доступ до квартир з дефектами систем опалення.