У Харкові будуть організовані безкоштовні екскурсії, приурочені до Дня міста і Дня Незалежності України

13.08.2019 10:31   -
Автор:
За словами директорки Харківського організаційно-методичного центру туризму Валентини Холодок, в його межах проводиться низка різних безкоштовних заходів для всіх охочих. Як складова соціального туризму, вони в першу чергу орієнтовані на соціально незахищені верстви населення, на пенсіонерів, людей з інвалідністю, воїнів АТО, вимушених переселенців.
«Будемо проводити безкоштовні соціальні екскурсії, – розповіла Холодок, – їх буде вісім. Плануємо, що десь понад 400 осіб зможуть відвідати ці екскурсії. Стартують вони на площі Конституції напроти пам’ятника Незалежності України. Тривати вони будуть 50 хвилин. Маршрут буде починатися на площі Конституції – потім біля Благовіщенського собору – продовжиться Полтавським шляхом – на площі Рози Люксембург – вулицею Пушкінською – і на зворотному шляху по вулиці Сумській на площу Свободи. Це буде автобусна екскурсія».
Минулого року до акції долучилося близько 300 осіб, проте в поточному році організатори розраховують на 400 чоловік. Екскурсії стартують 23 серпня о 11.00 і будуть тривати до самого вечора.