Торговельний центр “Nikolsky” у Харкові поступово відновлює роботу

24.08.2022 13:12   -
Новини Харкова: Торговельний центр "Нікольський" відновлює роботу

У середині вересня 2022 року для відвідувачів відкриється перший та другий поверхи ТЦ “Nikolsky”. У середині жовтня планується відкриття третього поверху. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на девелопера проєкту Budhouse Group.

Зараз в ТЦ ведуться активні роботи з відновлення фасаду, інженерного обладнання та внутрішнього оздоблення на 3−4 поверхах. Перший і другий поверхи вже практично відновлені та готові прийняти відвідувачів.

Як повідомлялося, 17 червня був відкритий мінус перший поверх ТЦ. Наразі на ньому працюють близько 30 магазинів, включаючи Сільпо, Фокстрот, Акварелі, Мастер ZOO, Eva та інші, загальною площею близько 8500 кв. м, що становить 85% всіх площ підземного поверху.

У найближчий час планується відкриття ще декількох магазинів включно з Цитрусом. Таким чином, площа, що працюватиме, буде становити понад 90%.

Максим Гаврюшин, операційний директор Budhouse Group

Ми серйозно відносимось до правил безпеки. В нашому ТЦ неодноразово проводилися навчання з персоналом: як діяти під час повітряних тривог. Також ми запрошували в ТЦ працівників ДСНС для консультацій та разом розробляли алгоритм дій під час надзвичайних ситуацій. ТЦ обладнано зручним укриттям на мінус другому поверсі на паркінгу. Час евакуації становить усього декілька хвилин. Перевагою нашого ТЦ залишається наявність безпечного входу з метро та підземний паркінг.

Раніше ми повідомляли про те, що супермаркет «Восторг», у який влучила ракета окупантів, відчинився для покупців.