«Тепер тут не чутно галасу, сплесків і тренерських свистків…» Міністр молоді та спорту про пошкоджений СК «Локомотив»

05.09.2022 12:17   -
Новини Харкова: Вадим Гутцайт про пошкоджений обстрілами СК «Локомотив»

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт відреагував на ракетний обстріл одного з кращих спортивних комплексів України – харківський СК «Локомотив». Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

На своїй сторінці у Фейсбуці очільник спортивного відомства зокрема написав:

«Російські терористи обстріляли спортивний комплекс «Локомотив» у Харкові. Пошкодили ракетами палац спорту, боксерський зал і басейн.

Це той самий басейн, де тренувалися наші неперевершені синхроністки, які нещодавно вибороли 8 золотих медалей на чемпіонаті Європи з водних видів спорту. Тепер тут не чутно галасу, сплесків і тренерських свистків. Обстріляний фасад, вибите скло, вирви від снарядів. Ці фото має побачити весь світ».

Також міністр молоді та спорту і український олімпійський чемпіон відзначив, що злочини російського агресора крають серце.

«Але ми ніколи не опустимо руки. Україна переможе і все відбудує!», – додав Вадим Гутцайт.

Нагадаємо, що під час ракетного обстрілу Харкова вночі 2 вересня з російського Бєлгорода одна з ракет агресора типу С-300 влучила на територію СК «Локомотив», внаслідок чого були пошкоджені прилеглі будівлі та авто. В тому числі, руйнацій зазнали басейн та боксерський клуб спорткомплексу, який урочисто відкривали лише в лютому поточного року.

Також раніше, ще до ракетного варварського обстрілу «Локомотива», Вадим Гутцайт вже наголошував на тому, що українські синхроністки не зможуть тренуватися у рідному Харкові після блискучого результату на Євро-2022.