Тактика ракетного терору рашистів зазнала поразки — ГУР

20.03.2023 13:54   -
Тактика ракетного терору окупантів зазнала поразки — ГУР

Російські окупанти продовжуватимуть використовувати свою тактику ракетного терору, але воєнна розвідка України спостерігає збільшення інтервалів між атаками. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на представника ГУР МО Андрія Юсова.

“Від ракетного терору рашисти не відмовляються, але ми бачимо, що ракетний бліцкриг провалився відтоді, як і почався, хоче цей інструмент залякування й далі використовується”, – сказав представник розвідки.

За словами Андрія Юсова, якщо говорити про Калібри, Іскандери, Кинджали, то це не та зброя, якою ворог може собі дозволити засипати Україну. Але застарілого ракетного озброєння в росії ще багато.

“Особливо, коли йдеться про С-300 – це означає підвищення загрози для прифронтових територій, тому ми бачимо ці руйнування досі по Запоріжжю й інших містах. Але в цілому ця тактика ракетного терору вже зазнала поразки”, – сказав Андрій Юсов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Як розповів командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, після останнього ракетного удару по Україні запаси гіперзвукових “Кинжалів” у рф скоротилися до 49 штук.

ОСТАННІ НОВИНИ