Триває благодійний Аукціон від титулованого харківського спортсмена та захисника України

29.11.2022 10:38   -

Сьомим учасником благодійного проекту «Допоможемо по-чемпіонськи» став заслужений майстер спорту з велоспорту на треку Андрій Винокуров. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

За свою тривалу професійну спортивну кар’єру Андрій Винокуров тричі очолював підсумковий залік Кубка світу, був срібним та бронзовим призером чемпіонату Європи, учасником Олімпійських ігор, неодноразовим переможцем та призером етапів Кубка світу, багатьох міжнародних рейтингових змагань, неодноразово виграв чемпіонати України та оновлював національні рекорди в швидкоплинних трекових дисциплінах – спринт і кейрин.

Зараз Андрій Винокуров боронить Україну в одному з підрозділів ЗСУ, разом з яким, в тому числі, звільняв від окупованих російськими загарбниками територій Харківської області.

На благодійний Аукціон відомий харківський спортсмен виставив доволі цікавий та унікальний лот. Це фірмова веломайка з чемпіонату Європи та чемпіонський комбінезон лідера Кубка Світу з велоспорту на треку. Стартова ціна лота – 4000 гривень, а сам Аукціон триватиме до 12 грудня до 21:00.

Бажаючим взяти участь в благодійному Аукціоні, який Винокуров проводить на своїй сторінці в Фейсбуці, потрібно залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки. Мінімальний крок – 100 грн. Переможцем стане той, чия ставка буде останньою на момент завершення Аукціону.

Всі зібрані кошти, як зазначив Андрій Винокуров, підуть харківським волонтерам, які допомагають та закривають нагальні потреби наших захисників, а саме одного з підрозділів ЗСУ, що розташований у Харківській області.

Також в рамках Аукціону відкритий додатковий рахунок для бажаючих підтримати цей підрозділ будь-якою сумою від 10 грн і більше. Фінансові надходження з цього рахунку будуть додані до зібраних коштів з благодійного Аукціону.

Долучайтеся до благородної справи! Більш детальна інформація про Аукціон на особистій сторінці Андрія Винокурова у Фейсбуці.

Загалом в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи!» було проведено вже шість благодійних Аукціонів з провідними українськими спортсменами, з яких було зібрано вже майже 65 тисяч гривень! Разом ми дійсно сила!