Спортивні федерації та організації Харкова і області запрошує на навчання Kharkiv Sport Academy 5.0

22.02.2023 09:28   -
Новини Харкова:  Оголошено набір в Kharkiv Sport Academy 5.0 - умови

Управління менеджменту і маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради спільно з креативним агентством Boomerang проведуть безкоштовні навчальні курси Kharkiv Sport Academy. Про це повідомляють Харьковские известия.

Навчання на курсах “спортивний маркетинг” і “спортивний менеджмент” проходитиме офлайн з 20 березня по 25 квітня і складатиметься з 26 теоретичних і практичних занять.

Федерації, які вже брали участь у семінарах з маркетингу, можуть продовжити своє навчання на курсі лекцій із менеджменту. Клуби і асоціації, які не проходили навчання, можуть записатися на курс лекцій з маркетингу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Слухачі дізнаються про те, як підтримувати та розвивати власний бренд у важких умовах воєнного часу, вести сторінки у соціальних мережах, ознайомляться з основами таргетингу, маркетингу, позиціонування, а також копірайтингу.

Після проходження курсу учасники отримають готову сторінку своєї федерації з правильним змістом та ефективними інструментами для її просування і сертифікат про успішне завершення Kharkiv Sport Academy 5.0.

Кількість учасників обмежена – по 30 осіб на кожен курс. Зареєструватися можна за телефоном +38 (095) 193 89 03 або відправити заявку на пошту [email protected].

ОСТАННІ НОВИНИ