Співробітники карного розшуку Харківщини відзначили 104 річницю створення підрозділу

15.04.2023 14:30   -
Новини Харкова: співробітники карного розшуку відзначили 104 річницю

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко привітав оперативників з професійним святом та заохотив найкращих працівників відомчими нагородами. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Володимир Тимошко зазначив, що карний розшук завжди був ударною силою поліції. Саме на його плечі покладається найважча робота з розкриття злочинів, встановлення і затримання небезпечних злочинців, розшуку безвісті зниклих.

Шановні колеги! Вітаю вас з професійним святом, – звернувся до оперативників очільник поліції Харківщини. – Співробітник карного розшуку – одна з найбільш почесних і легендарних поліцейських професій, яка вимагає залізної волі і найвищого професіоналізму. Бажаю вам міцного здоров’я, миру і злагоди вам та вашим родинам!

Заступник начальника ГУНП в Харківській області – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Давиденко також звернувся до присутніх з привітанням.

Вітаю всіх співробітників карного розшуку з професійним святом. В службі оперативника завжди присутні ризик і самовідданість. Бажаю вам здоров’я та наснаги в роботі.

Начальник Управління карного розшуку Харківщини Роман Іващенко подякував від імені усього колективу за привітання та запевнив, що особовий склад підрозділу і надалі буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок.

З нагоди річниці Дня карного розшуку Володимир Тимошко нагородив грамотами і подяками 67 працівників підрозділу, які показали значні досягнення в службовій діяльності.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що харківські поліцейські за добу перевірили понад 4200 авто.